Popust 10% za podno grejanje

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Tepih, tepison i pvc pod sa podnim grejanjem

Rovex Inženjring ima sisteme podnog grejanja za sve vrste podnih obloga: keramičkih pločica, kamena, mermera, granita, parketa male vlažnosti, laminata, drvenih ploča, brodskog poda, linoleuma, vinila, tepisona...

Zahvaljujući elektronskim termostatima možete imati komfornu sobnu temperaturu uz topli pod, bez obzira na konstrukciju poda...

Tepisi i tepisoni od zida do zida

Podno grejanje

Tepisi od zida do zida su sami po sebi topli, ali se i takvi podovi mogu grejati sa ELEKTRA sistemom podnog grejanje. Grejni kablovi i mreže moraju biti prekriveni sa najmanje 10 mm debelim slojem građevinskog lepka ili samonivelirajuće betonske mase. To osigurava dobro raspodelu temperature i toplote po celoj površinu poda.

Tepisi imaju efekat izolatora

Tepisi imaju efekat termoizolatora na podno grijanje. To znači da će sistemu podnog grejanja koji je ugrađen ispod gustog vunenog tepiha trebati ipak malo više vremena da postigne i odreaguje na sobnu temperaturu.

Mi preporučujemo tepisi, tepisoni ne pružaju toplotni otpor veći od 0,15 m²K/W.

Kontaktirajte svog prodavca i distributera tepiha kako biste se posavetovali o tome koji tepih bio najbolje rešenje uz Vaše podno grejanje, jer postoje i atesti za odgovarajući.

Naš program za podno grejanje

Podno grejanje

Optimalnu temperaturu u Vašem prostoru možete održavati širokim dijapazonom ELEKTRONSKIH ili PROGRAMABILNIH TERMOSTATA koje lako i jednostavno programirate da prate Vaš ritam boravka u prostorijama i na taj način uštedite energiju.Termostati su sa podnim senzorom tako da vaš pod možete održati toplim bez obzira na godišnje doba.

Ukoliko grejete vikendicu ili često niste kod kuće Vašim grejanjem možete upravljati i putem mobilnog telefona bez obzira gde se trenutno nalazite.Vidite više na Daljinsko upravljanje

Kod renoviranja preporučujemo ELEKTRA grejne mreže MD100/160 kako bi pod ostao u istom nivou kada na njega postavite podno grijanje.

Kod novogradnje odaberite grejne kablove koji se ugrađuju u betonsku košuljicu. Preporučujemo upotrebu ELEKTRA VCD grejnih kablova.

Pravilan odabir grejnih kablova, mreža i termostata je izuzetno bitan.

> Vrste podova za podno grejanje...

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Kompleti za podno grejanje AKCIJA! Popust za podno grejanje 10%