Popust 10%

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Alati TROTEC

 

Profesionalna TROTEC rešenja uvek su sa najboljim odnosom kvaliteta i cene!

Kvalitet brenda plus ekonomičnost.

Do sada ste u osnovi imali dve mogućnosti pri izboru akumulatorskih alata: ili dobre ali skupe ili uglavnom jeftine. TROTEC PowerTool serija nidi pametan izbor: dobru cenu, dobar proizvod,dobar dizajn - sve u jednom. Visokih profesionalni u svakom pogledu mi ne stojima samo iza mernih uređaja i odvlaživača već se kvalitet našeg brenda odnosi i na familiju naših alata: 

AKU bušilice i odvijači

NA LAGERU

Nije slućajno da su akumulatorski alati među najpopularnijim električnim alatima posebno dobro primljeni kod Uradi sam majstora. Na kraju krajeva oni su neophodni za sve vrste šrafljenja kako u domačinstvu, radionici, garaži tako i za profesionalnu ličnu upotrebu.

PSCS 11-16V je ideal za sve one korisnike koji imaju potrebu za akumulatorskom buđilicom visokih perfomansi i širokog spektra primene.Zahvaljujući  elektronskoj kontroli brzine  moguće da istovremeno  radite fine poslove na  izradi nameštaja i teške na rekonstrukciji potkrovlja npr. Preklopnik sa 19  podešavanja momenta  i podešavanje bušenja u dve brzine garantuju tačno podešavanje prema vrsti materijala i veličini šrafa do 8mm u prečniku. Za bušenje u drvetu možete koristiti PSCS 11-16V za prečnike do 25mm a za metale do 10mm. Zahvaljujući integrisanom indikatoru smera obrtanja uvek možete imati pregled koji je smer odabran.

Fenovi

NEMA NA LAGERU

HyStream 2000 je univerzalni pomočnik koji treba da se nađe u svakom alatu. Ukoliko lepite plastičnu foliju na Vaš automobil, savijate plastične materijale, gulite vašu staru farbu sa stolarije ili nameštaja, lepite zidne tapete ili želite da ubrzate proces sušenja lepka HyStream 2000 je nezamenjiv.

Digitalne stanice za lemljenje

NA LAGERU

Stanica za lemljenje sa kontroliranom temperaturom snage 60 wati (200 - 450 ° C) za elektronske tehničare i DIY entuzijaste - uključujući 3 vrha za lemljenje i 2 valjka za kalaj.

Univerzalno primenljiva stanica za lemljenje PSIS 10-230V omogućava vam lemljenje i odlemljivanje elektronskih komponenata kao profesionalac sa kontrolisanom temperaturom. Bez obzira da li želite da izvršavate osetljive zadatke lemljenja prilikom popravke elektronskih uređaja i PCBS-a - ili želite li sigurno i čvrsto povezati filigranske strukturne komponente prilikom izrade modela: lemna stanica PSIS 10-230V snage 60 wati obezbeđuje brzu i stalnu radnu temperaturu u opsegu temperatura od 200 - 450 ° C za svaki zadatak lemljenja. Bez dugog zagrevanja!


Link Shop

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori