Popust 10%

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Debljina sloja premaza

 

Brzo i lako određivanje debljine boja i drugih premaza - ugradjeni dual-senzor za merenje debljine premaza na feromagnetnim i nemagnetnim metalima - odličan odnos cena/kvalitet - velika memorija od 400  do 2500 merenja.

Kupite merač debljina boje


Kupujete auto i želite da znate da li je udaran ili farban? BB20 vam zato treba

Merač debljine slojeva BB20 ima ugrađen dvostruki senzor za detektovanje debljine nemagnetnih premaza kao što su boje i lakovi, sintetički premazi, cink prevlake, emaij ili hrom, čelika i negvožđanih metala kao što su aluminiju, magnezijum, titan itd. Merna glava je na samom uređaju i ima praktičan V oblik, koji olakšava merenje debljine na zaobljenim mestima i sprečava vibracije koje mogu uticati na merenje.

Uređaj koji čuva vaš džep

Merni uređaj je izuzetno kompaktan i može se koristiti sa samo jednom rukom . Impresivan merni opseg merenja od 0 do 1.250 µm i zagarantovano precizno merenje rezultata sa korisnim statističkim vrednostima. Ukoliko je potreban veći opseg merenja predlažemo da odaberete BB30merač debljine sloja. Poseduje funkcija alarma koja upozorava korisnika kada merena vrednost prekorači definisanu debljinu koju korisnik sam podešava.

Ove profesionalne funkcije i karakteristike čine merač debljine sloja BB20 idealnim za upotrebu u automobilskom sektoru gde se može koristiti za uvid u karoseriji automobila i proverite da li je auto bio udaran ili je kojim slučajem ponovo prefarban. Takođe se može koristiti za proveru svih mesta gde postoje premazi koje uređajo može meriti npr. debljinu boje ograde, debljinu laka na obodu brodu, kao i drugih zaštitnih premaza.

Profesionalno merenje debljine sloja boje automobila i drugih premaza

Merač debljine sloja BB30 brzo i precizno može odrediti debljinu ne-magnetnih premaza, kao što su boje, lakovi, plastični premazi, premazi cinka, emajla ili hroma i feromagnetinih i ne-feromagnetinih metala. Osetljivi dual senzor je precizan na gvožđu i čeliku ali na obojeni metalima kao što su aluminijum, magnezijum ili titanijum.

Merač debljine sloja BB25

Merna glava sa oprugom se nalazi na samom uređaju i praktičnog je V-oblika. Ovo, s jedne strane, pojednostavljuje merenje okruglih i zaobljenih predmeta, s druge strane, postaju neosetljivi na vibracije.

Praktično BB30 merač debljine sloja možete koristiti jednom rukom a sa savitljivim produžetkom sonde možete vršiti merenje i na teško dostupnim mestima, što je još jedna prednost ovog mernog uređaja. Veoma važna karakteristika BB30 je što pruža precizne rezultate u mernom opsegu između 0 i 2.000 µm.

U zavisnosti od mernog objekta možete podesiti alarm koji se aktivira kada izmerene vrednosti budu van granica definisane vrednosti debljine sloja. Pored svega navedenog pomoću ovog merača možete izvršiti bežični prenos podataka preko Bluetooth konekcije.

Bez obzira na to da li se merač debljine sloja koristi u sektoru automobilske industrije ili brodogradnje odnosno zaštitnih premaza u mostogradnji itd. BB30 je idealan ručni merni uređaj kako za profesionalce u ovim, tako i u drugim oblastima.

Link Shop

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori