Popust 10% za vaskrs

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Instrumenti za električare

 

Bez pravog alata nema pravog električara. Sve šta vam je potrebno za rad u kući i profesionalno nude Vam TROTEC merni instrumenti za električare.

Odaberite uređaj po vašoj meri. Cene, tehnički opis i dokumentacija.

Brza provera struje pomoću TROTEC strujni klešta

Strujna amper klešta  omogućavaju Vam da merite struju, AC napon i ispravnost strujnih krugova, osigurača i kontaktora istovremeno brzo i jednostavno.

Bezkontaktno merenje jačine protoka struje  omogućava Vam merenja u realnim uslovima bez potrebe da strujni krug prekidate. Merenjem jačine elektromagnetnog polja lako i jednostavno možete proveriti Vaše instalacije kao i ispravnost uređaja a da pri tom ne prekidate instalaciju i dovodite sebe u opasnost od električnog napona.

Proces merenja strujnim kleštima je potpuno galvanski odvojen od strujnog kruga i merenje je potpuno bezpotencijalno u odnosu na vredost struje koja se meri.

Ergonomski dizajn i zaštita otpornim gumenim plaštom omogućava korišćenje uređaja samo jenom rukom Kompaktna izvedba, zaobljene čeljusti i pozadinsko osvetljenje čine ovaj uređaj idealnim za merenja u industriji, skučenim kontrolnim ormanima, kao i teško dostupnim mestima.

Brza provera napona pomoću TROTEC testera napona

Precizna merna tehnologija i fantastično niska cena u odnosu na kvalitet odnos čine ovaj bipolarni tester napona profesionalnim alat za svakoga.

Testeri napona su svestrani, kompaktni i jednostavni za korištenje. Sa našim testerima napona jednostavno možete izmeriti napon, proveriti fazu, odrediti raspored faza i testirati ispravnost FID zaštite. Sve izmerene vrednosti mogu lakomogu da se pročitaju LED pokazivaču, tako da se uređaj može koristiti i na slabo osvetljenim mestima.

Zahvaljujući ergonomski funkcionalnom dizajnu, testeri napona lagano leže u ruci čak i nakon dugog perioda korišćenja. Robusne konstrukcije, otporan na udarce, prašinu i prskanje vode. Izrađen u zaštiti IP64 koja impresionira sve električare koji rade u teškim uslovima svaki dan, ali i sve one koji ga koriste kod kuće ili u svojoj radionici.

Link Shop

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori