Popust 20posto IC grejalice

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Sušač zidova za profesionalnu upotrebu TTK170S

Odvlaživač vazduha TTK170S cena

Profesionalni sušač zidova TTK170S je namenjen sušenju vazduha u građevinarstvu, vojnoj, prehrambenoj i farmaceutskoj industriji, kao i u bilo kojem prostoru gde je povećana vlažnost vazduha - robusno i čvrstog dizajna - ugrađen higrostat - Nemački kvalitet

Sušač zidova i vazduha - Odvlaživač vazduha - odvlaživač vlage - TTK170S

U određenim proizvodnim procesima potrebno je sušiti vazduh da bi se održao kvalitet proizvoda ili ubrzao proces proizvodnje. Profesionalni odvlaživači vazduha< (sušači zidova i vazduha) zbog toga imaju široku primenu u mnogim industrijskim granama.

U građevinarstvu gde je prilikom izgradnje potrebno što pre osušiti zidove i podove kako bi što pre počeli unutrašnji radovi. U wellnes centrima i prostorijama sa bazenima da bi se sprečila pojava buđi i smanjila vlažnost vadzuha. U vojnoj industriji da bi se sprečila pojava korozije na sofisticiranoj i skupoj vojnoj opremi, kao i u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji itd.

Profesionalni sušač zidova i odvlaživač vazduha TTK170S

Pored standardnih ovlaživača vazduha, u našoj ponudi imamo i profesionalni odvlaživač vazduha (sušač zidova) TTK 170S koji je zahvaljujući opremljenosti i rasponu mogućnosti odvlaživanja optimalan sušač za sve primene i namene jer je prilagođen za stambene ili radne prostore.

Negovo robusno metalno kućište obloženo je sa vrlo kvalitetnom PVC zaštitnom folijom. Uređaj je čvrste konstrukcije zbog lakšeg prenošenja i vrlo mobilan zahvaljujući gumenim točkovima koji se mogu okretati u svim smerovima koji ne oštećuju podlogu.

TTK 170S sušač zidova i vazduha je konstruiran tako da se uređaji mogu skladištiti jedan na drugi kako bi se uštedelo na prostora, dok ručke omogućavaju da ih prenosi samo jedna osoba.

Kompresor u TTK 170S je snage 0,75 kW i ima ugrađeno automatsko odleđivanje pomoću vrućeg plina, što mu omogućuje vrlo veliki kapacitet i u nezagrijanim prostorijama.

Takođe poseduje i integrirani brojač sati rada za vremensku kontrolu rada uređaja.

Susac zidova i vazduha 170S

Standardna opremu TTK170S čine:

Podesivi higrostat za kontrolisano održavanje relativne vlažnosti vazduha. Čim vlažnost vazduha pređe podešenu vrednost – uređaj se automatski pali, a nakon što se vlažnost spusti ispod željene vrednosti uređaj se automatski ugasi.

Uređaj poseduje rezervoar (posebnu posudu za sakupljanje vode) koji automatski isključuje uređak kada se napuni i to signalizira LED lampicom. Kada se TTK170S koristi za isušivanje zidova onda je potrebno podesiti na minimalnu vrednost kako bi urađaj radio neprestano. Tada se preporučuje da se rezervoar premosti sa crevom kako bi uređaj mogao da radi sa maksimalnim kapacitetom.

Uređaj poseduje filter vazduha koji lako možete izvaditi i očistiti. Filter koji je ugrađen je sličan onima na unutrašnjim klima uređajima koje čistite pod mlazom vode. Takođe, poseduje senzor zaprljanosti filtera koji automatski pokazuje kada se filter vazduha treba očistiti. Filter na sebi zadržava - životinjske dlake, alergene, perje i sprečava stvaranje bakterija unutar uređaja.

Profesionalni sušač zidova i vazduha vam takođe može pomoći i kod:

  • Isušivanja vlažnosti/vlage kod gradnje ili rekonstrukcije
  • Isušivanja vlažnog poda (betonskih košuljica)
  • Isušivanja vlažnih zidova i maltera
  • Isušivanja vlage nakon poplava
Sušač zidova / Odvlaživač vazduha - odvlaživač vlage - TTK170S
Tehnički podaci Profesionalni sušač zidova TTK170S
Artikal br. 1.120.000.155
Maksimalni protok vazduha 250 m³/h
Preporučena veličina prostora 600 m³
Preformanse Max. 50l/24h
Okruženje Temperatura +5/+32 °C
Vlažnost vazduha 35-100 % RH
Higrostat Da
Napajanje 230 V/ 50Hz
Maksimalna snaga 750 W
Nivo buke Do 1m daljine 62dB
Rezervoar 6,0l
Dimezije 460 x 530 x 660 mm
Težina 35 kg
Isporuka Uređaj i uputstvo za korišćenje na srpskom
Proizvođač TROTEC, Nemačka

Link Shop

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Podno grejanje popust 10% Podno grejanje popust