Popust 10% za vaskrs

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Sušač zidova za profesionalnu upotrebu TTK170S

Profesionalni sušač zidova TTK170S je namenjen sušenju vazduha u građevinarstvu, vojnoj, prehrambenoj i farmaceutskoj industriji, kao i u bilo kojem prostoru gde je povećana vlažnost vazduha - robusno i čvrstog dizajna - ugrađen higrostat - Nemački kvalitet

Sušač zidova i vazduha - Odvlaživač vazduha - odvlaživač vlage - TTK170S
Sušač zidova i vazduha - Odvlaživač vazduha - odvlaživač vlage - TTK170S

U određenim proizvodnim procesima potrebno je sušiti vazduh da bi se održao kvalitet proizvoda ili ubrzao proces proizvodnje. Profesionalni odvlaživači vazduha (sušači zidova i vazduha) zbog toga imaju široku primenu u mnogim industrijskim granama.

U građevinarstvu gde je prilikom izgradnje potrebno što pre osušiti zidove i podove kako bi što pre počeli unutrašnji radovi. U wellnes centrima i prostorijama sa bazenima da bi se sprečila pojava buđi i smanjila vlažnost vadzuha. U vojnoj industriji da bi se sprečila pojava korozije na sofisticiranoj i skupoj vojnoj opremi, kao i u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji itd.

Profesionalni sušač zidova i odvlaživač vazduha TTK170S

Pored standardnih ovlaživača vazduha, u našoj ponudi imamo i profesionalni odvlaživač vazduha (sušač zidova) TTK 170S koji je zahvaljujući opremljenosti i rasponu mogućnosti odvlaživanja optimalan sušač za sve primene i namene jer je prilagođen za stambene ili radne prostore.

Negovo robusno metalno kućište obloženo je sa vrlo kvalitetnom PVC zaštitnom folijom. Uređaj je čvrste konstrukcije zbog lakšeg prenošenja i vrlo mobilan zahvaljujući gumenim točkovima koji se mogu okretati u svim smerovima koji ne oštećuju podlogu.

TTK 170S sušač zidova i vazduha je konstruiran tako da se uređaji mogu skladištiti jedan na drugi kako bi se uštedelo na prostora, dok ručke omogućavaju da ih prenosi samo jedna osoba.

Kompresor u TTK 170S je snage 0,75 kW i ima ugrađeno automatsko odleđivanje pomoću vrućeg plina, što mu omogućuje vrlo veliki kapacitet i u nezagrijanim prostorijama.

Takođe može se opciono dograditi i brojač sati rada za vremensku kontrolu rada uređaja.

Susac zidova i vazduha 170S

Standardna opremu TTK170S čine:

Podesivi higrostat za kontrolisano održavanje relativne vlažnosti vazduha. Čim vlažnost vazduha pređe podešenu vrednost – uređaj se automatski pali, a nakon što se vlažnost spusti ispod željene vrednosti uređaj se automatski ugasi.

Uređaj poseduje rezervoar (posebnu posudu za sakupljanje vode) koji automatski isključuje uređak kada se napuni i to signalizira LED lampicom. Kada se TTK170S koristi za isušivanje zidova onda je potrebno podesiti na minimalnu vrednost kako bi urađaj radio neprestano. Tada se preporučuje da se rezervoar premosti sa crevom kako bi uređaj mogao da radi sa maksimalnim kapacitetom.

Uređaj poseduje filter vazduha koji lako možete izvaditi i očistiti. Filter koji je ugrađen je sličan onima na unutrašnjim klima uređajima koje čistite pod mlazom vode. Takođe, poseduje senzor zaprljanosti filtera koji automatski pokazuje kada se filter vazduha treba očistiti. Filter na sebi zadržava - životinjske dlake, alergene, perje i sprečava stvaranje bakterija unutar uređaja.

Profesionalni sušač zidova i vazduha vam takođe može pomoći i kod:

  • Isušivanja vlažnosti/vlage kod gradnje ili rekonstrukcije
  • Isušivanja vlažnog poda (betonskih košuljica)
  • Isušivanja vlažnih zidova i maltera
  • Isušivanja vlage nakon poplava
Sušač zidova / Odvlaživač vazduha - odvlaživač vlage - TTK170S
Tehnički podaci Profesionalni sušač zidova TTK170S
Artikal br. 1.120.000.155
Maksimalni protok vazduha 580 m³/h
Preporučena veličina prostora 450 m³
Preformanse Max. 50l/24h
Okruženje Temperatura +5/+32 °C
Vlažnost vazduha 50-90 % RH
Higrostat Da
Napajanje 230 V/ 50Hz
Maksimalna snaga 600 W
Nivo buke Do 1m daljine 52dB
Rezervoar 6,0l
Dimezije 540 x 490 x 963 mm
Težina 32 kg
Isporuka Uređaj i uputstvo za korišćenje na srpskom
Proizvođač TROTEC, Nemačka

TTK 170 S posebne karakteristike uređaja

Dimenzije TTK170 S
Uprkos svojim kompaktnim dimenzijama, TTK 170 S je izvanredan sa učinkom odvlaživanja od 50 l/24 h za prostorije veličine do 180 m² ili 450 m³. Zahvaljujući rotacionom klipnom kompresoru, njegova konstrukcija nosača od robusnog metala može se transportovati i čuvati u bilo kom položaju.
TTK 170 S – prekidač za rad i signalna lampica nivoa punjenja
Zaštitni poklopac štiti prekidač za rad i signalnu lampicu nivoa punjenja od prašine i vode koja prska. Rotacioni prekidač higrostata sa prorezima nudi zaštitu od nenamernih promena u podešavanju položaja prekidača.
 TTK 170 S – udubljene ručke
Integrisane udubljene ručke čine transport i pozicioniranje TTK 170 S na svaku željenu lokaciju još lakšim.
TTK 170 S – spoljni odvod integrisan kao standardna oprema
Spoljni odvod kondenzata koji dolazi kao standard čini TTK 170 S idealnim za duže i kontinuirano sušenje bez nadzora
TTK 170 ECO - za skladišta
TTK 170 S automatski osigurava da se unos ciljne vrednosti održava konstantnim. Kada se ova vrednost prekorači, uređaj se automatski isključuje i takođe se automatski ponovo uključuje kada vrednost padne ispod ciljnog unosa. Predizbor ciljne vrednosti je između 32 % i 100 %, u zavisnosti od vrednosti vlažnosti vazduha u prostoriji koju treba postići.
TTK 170 S – automatsko odmrzavanje
TTK 170 S dolazi sa funkcijom za automatsko odmrzavanje. Kada je sobna temperatura ispod 11 °C, isparivač bi se smrznuo tokom odvlaživanja. Zbog toga TTK 170 S vrši potpuno automatsko samoodmrzavanje, ako je potrebno.
TTK 170 S – memorijska funkcija
TTK 170 S ima memorijsku funkciju. U slučaju neočekivanog isključivanja usled prekida napajanja, ova funkcija čini da se uređaj ponovo pokrene sa prethodno izabranim podešavanjem čim se napajanje ponovo uspostavi.
TTK 170 S – stalni režim
U stalnom režimu rada, TTK 170 S odvlažuje vazduh u prostoriji u neprekidnom radu. Zbog toga je idealno prikladan za duže poslove održavanja bez nadzora na suvom i profesionalne aplikacije za sušenje građevina. Kondenzat koji nastaje tokom procesa odvlaživanja treba da se ispusti preko spojnog odvodnog creva, tako da ne morate stalno da praznite rezervoar za vodu.
TTK 170 ECO - za skladišta
Komercijalni odvlaživač vazduha TTK 170 S svojim automatskim radom kontrolisanim higrostatom obezbeđuje optimalnu klimu u prostoriji, npr. u skladišnim halama. Ciljna vrednost se može podesiti pomoću rotacionog prekidača od minimalne vrednosti do maksimalne vrednosti.
funkcija tajmeral TTK54
Malterisani ili ofarbani zidovi se mogu savršeno i lako osušiti za kratko vreme uz moćan i udoban komercijalni odvlaživač vazduha TTK 170S. Ovo sprečava velika kašnjenja u izgradnji uzrokovana neophodnim procesima sušenja u građevinskom projektu, čak i na niskim temperaturama.
sušenje veša TTK60
TTK 170S je takođe odličan izbor kada je u pitanju njegova upotreba za sanaciju oštećenja od vode. Proces isušivanja prostora se u ovakvim slučajevima oštećenja može znatno ubrzati, što za posledicu ima značajno smanjenje stvaranja buđi.

Link Shop

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori