Popust 20posto IC grejalice

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Detekcija gasa

 

2-u-1 uređaj koji detektuje i upozorava na prisustvo i curenje gasa - zvučni i svetlosni alarm - idealan za profesionalnu i kućnu upotrebu - kalibracija pomoću osetljive kontrole - detektuje skoro sve prirodne gasove

Kupite  detektor gasa


Da li Vam ispušta plinska boca ili gasna instalacija?

Ne znate, sad lako to možete saznati, uz pomoć našeg gas detektora BG30...

Detektor gasa se apsolutno mora koristiti u kući, u kampu, na brodu ili jednostavno na svim onim mestima gde se skladište ili koriste zapaljivi gasovi. Uvek je bolje da biti siguran i proveriti da li vaše plinske boce na kampovanju, vaše boce za tečni gas u domaćinstvu i boce za varenje ispuštaju gas ili ne.

BG 30 je takođe gas detektor je alat široke primene koji se koristi za detekciju curenja gasa iz cevovoda i na zaptivnim mestima. Zvučni alarm se pojačava, a frekvencija signala postaje veća što smo bliže izvoru curenja. Slušalice služe da bi eliminisali uticaj okruženja i buke.

Naniži nivo eksplozije (LEL) za BG30 ju samo 10% što ga čini još osetljivijim od aritmetičkog praga alarma koji je propisan u mnogim normama i regulativana. LEL standard za najniži nivo eksplozivnog nivoa je definisan je kao minimalna koncentracija gasa u vazduhu koji može da izazove eksploziju

BG30 ima mogučnost da detektuje prirodni gas, metan, etan, propan, butan, aceton, alkohol, amoniak, petrol, LPG plin, motorno gorivo, hidrogen sulfid, industriske rastvarače, razređivače za boje i druge zapaljive gasove.

Link Shop

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Podno grejanje popust 10% Podno grejanje popust