Popust 10% za podno grejanje

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Infracrveni termometar BP17

 

IC termometar cena

Novi bezkontaktni termometar za merenje površinske temperature sa podesivom osetljivošću od 1°C, 3°C i 5°C.

IC termometri nisu namenjeni upotrebi u medicinske svrhe!

Potpuno novi dizajnirani pirometar BP17 u klasičnog industrijskog izgleda. Trotec prirometar zadivljuje svojim jasnim dizajnerskim izgledom i visokom funkcionalnošću. U opsegu od -50 ° C do +380 ° C, podjednako pouzdan i precizan infracrveni termometar omogućava beskontaktno merenje temperature na površini. Možete vrlo lako da proverite funkcionalnu pouzdanost i energetsku efikasnost električnih uređaja, motora, rashladnih sistema ili zidova i slično. I čak se ne morate previše približiti toplim ili hladnim površinama.

100% Trotec u pogledu razvoja, dizajna i proizvodnje - novi, visokokvalitetni BP17 ističe se svojim modernim, ergonomskim dizajnom pištolja koji ga čini prijatnim i jednostavnim za rukovanje. Infracrveni senzor površinskog termometra daje odlične rezultate merenja u velikom temperaturnom opsegu od -50 ° C do +380 ° C.


Štaviše, BP17 posebno se olikuje mogučnošću podešavanja opsega tolerancije: Možete da birate između 1 ° C, 3 ° C i 5 ° C. Njaveća pomoć korisniku je : Ako izmerena vrednost temperature leži izvan granica referentne temperature koju ste izabrali, onda se to pokazuje i promenom boje na displeju i zvučnim  bip signalom.

Kako uređaj radi

BP17 pirometar omogućava vam da direktno i u bilo koje vreme vidite da li se održava navedeni zadani temperaturni opseg - bez da obratite pažnju na tačne izmerene  vrednosti. Promena boje na displeju ovo omogućava. Kada je prekoračena referentna temperatura, ekran svetli crveno a plavo kada padne ispod te vrednosti. Ako je trenutna vrednost u opsegu vrednosti praga, displej će zatim zasvetleti zeleno.

Merni uređaj je opremljen ciljanim laserom koji pokazuje središnju tačku mernog mesta (optička rezolucija 10: 1). Na ovaj način, dok radite nekontrolirano merenje površine iz daljine, možete biti sigurni da zapravo i beležite trenutnu temperaturu izmerenog predmeta, a ne vrednost iz okruženja.

Veliki displej sa pozadinskim osvetljenjem garantuje odličan pregled izmerenih vrednosti čak i u lošim uslovima osvetljenja. Merni uređaj koji radi na bateriji automatski se isključuje kada se ne koristi, čime se smanjuje njegova ionako mala potrošnja. Možete koristiti praktični kofer za nošenje pirometra i uvek imati uređaj pri ruci svojoj osobi.

Nekoliko praktičnih prednosti:

  • Temperatura beskontaktne površine koja se meri od -50 ° C do +380 ° C
  • Akustički i vizuelni alarm kada se ne postigne / ne prekorači podešena temperaturna razlika
  • Podesivi nivoi osetljivosti na OFF / 1 ° C / 3 ° C / 5 ° C
  • 10: 1 merna optika
  • Automatsko isključenje
  • Indikacija statusa baterije
HACCP standard
HACCP standard obezbeđuje kontrolu celokupnog lanca proizvodnje od sirovina, prerade, proizvodnje, distribucije pa do prodaje hrane kupcu. Uređaji se mogu koristiti za kontrolu po HACCP standardom. Sertifikat o etaloniranju (po zahtevu kupca) garantuje da se proizvod može koristiti za proveru  HACCP standarda.
Tehnički podaci :
Laserski Infracrveni termometar BP17
Temperaturni opseg :
-50°C do +380°C
Tačnost : ±2 °C ili  ±2 % od izmerene vrednosti
Rezolucija: 0,1°C
Podesiva osetljivost OFF / 1 ° C / 3 ° C / 5 ° C
Vreme odziva: ≤ 1 Sekunde
Spektrala osetljivost: 8-14 μm
Emisioni nivo: 0,95
Veličina merene tačke u odnosu na udaljenost: 10:1
Baterija : 9V
Dimenzije D x Š x V: 185 x 40 x 135 mm
Težina: 200g
Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori