Popust 10%

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Infracrveni termometar BP17

 

IC termometar cena

Novi bezkontaktni termometar za merenje površinske temperature sa podesivom osetljivošću od 1°C, 3°C i 5°C.

IC termometri nisu namenjeni upotrebi u medicinske svrhe!

Potpuno novi dizajnirani pirometar BP17 u klasičnog industrijskog izgleda. Trotec prirometar zadivljuje svojim jasnim dizajnerskim izgledom i visokom funkcionalnošću. U opsegu od -50 ° C do +380 ° C, podjednako pouzdan i precizan infracrveni termometar omogućava beskontaktno merenje temperature na površini. Možete vrlo lako da proverite funkcionalnu pouzdanost i energetsku efikasnost električnih uređaja, motora, rashladnih sistema ili zidova i slično. I čak se ne morate previše približiti toplim ili hladnim površinama.

100% Trotec u pogledu razvoja, dizajna i proizvodnje - novi, visokokvalitetni BP17 ističe se svojim modernim, ergonomskim dizajnom pištolja koji ga čini prijatnim i jednostavnim za rukovanje. Infracrveni senzor površinskog termometra daje odlične rezultate merenja u velikom temperaturnom opsegu od -50 ° C do +380 ° C.


Štaviše, BP17 posebno se olikuje mogučnošću podešavanja opsega tolerancije: Možete da birate između 1 ° C, 3 ° C i 5 ° C. Njaveća pomoć korisniku je : Ako izmerena vrednost temperature leži izvan granica referentne temperature koju ste izabrali, onda se to pokazuje i promenom boje na displeju i zvučnim  bip signalom.

Kako uređaj radi

BP17 pirometar omogućava vam da direktno i u bilo koje vreme vidite da li se održava navedeni zadani temperaturni opseg - bez da obratite pažnju na tačne izmerene  vrednosti. Promena boje na displeju ovo omogućava. Kada je prekoračena referentna temperatura, ekran svetli crveno a plavo kada padne ispod te vrednosti. Ako je trenutna vrednost u opsegu vrednosti praga, displej će zatim zasvetleti zeleno.

Merni uređaj je opremljen ciljanim laserom koji pokazuje središnju tačku mernog mesta (optička rezolucija 10: 1). Na ovaj način, dok radite nekontrolirano merenje površine iz daljine, možete biti sigurni da zapravo i beležite trenutnu temperaturu izmerenog predmeta, a ne vrednost iz okruženja.

Veliki displej sa pozadinskim osvetljenjem garantuje odličan pregled izmerenih vrednosti čak i u lošim uslovima osvetljenja. Merni uređaj koji radi na bateriji automatski se isključuje kada se ne koristi, čime se smanjuje njegova ionako mala potrošnja. Možete koristiti praktični kofer za nošenje pirometra i uvek imati uređaj pri ruci svojoj osobi.

Nekoliko praktičnih prednosti:

  • Temperatura beskontaktne površine koja se meri od -50 ° C do +380 ° C
  • Akustički i vizuelni alarm kada se ne postigne / ne prekorači podešena temperaturna razlika
  • Podesivi nivoi osetljivosti na OFF / 1 ° C / 3 ° C / 5 ° C
  • 10: 1 merna optika
  • Automatsko isključenje
  • Indikacija statusa baterije


HACCP standard obezbeđuje kontrolu celokupnog lanca proizvodnje od sirovina, prerade, proizvodnje, distribucije pa do prodaje hrane kupcu. Uređaji se mogu koristiti za kontrolu po HACCP standardu. Sertifikat o etaloniranju;(po zahtevu kupca) garantuje da se proizvod može koristiti za proveru HACCP standarda.

Tehnički podaci :
Laserski Infracrveni termometar BP17
Temperaturni opseg :
-50°C do +380°C
Tačnost : ±2 °C ili  ±2 % od izmerene vrednosti
Rezolucija: 0,1°C
Podesiva osetljivost OFF / 1 ° C / 3 ° C / 5 ° C
Vreme odziva: ≤ 1 Sekunde
Spektrala osetljivost: 8-14 μm
Emisioni nivo: 0,95
Veličina merene tačke u odnosu na udaljenost: 10:1
Baterija : 9V
Dimenzije D x Š x V: 185 x 40 x 135 mm
Težina: 200g
Uputstvo Slike uređaja

Sve proizvode možete da kupite on-line putem naše on-line prodavnice. Link Shop

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori