Popust 10% za vaskrs

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Ovlaživaći i perači vazduha

 

3-u-1 komforni uređaji za kombinovano prečišćavanje i vlaženje vazduha

Zdrava klima u sobi na pritisak dugmeta

Svakodnevno izvršimo gotovo 18.000 udisanja i udahnemo oko 8.000 litara vazduha u zatvorenim prostorima, obično je u zatvorenom prostoru vazduh suv i često sadrži deset puta više zagađujućih materija od svežeg spoljnog vazduha.

Zbog toga je sasvim očigledno da će se neugodne posledice pojaviti nakon dužeg boravka u takvom prostoru, na primer, suva sluzokoža, iritirane oči i generalno povećan rizik od infekcije.

Suv vazduh nije samo nepovoljan za osobe koje su osetljive na takve uslove. Previše suvog vazduha takođe oštečuje nameštaj,parket,muzičke instrumente, slike a i štetan je normalna rast kućnih biljaka.

Dobar dizajn. Dobar vazduh. Zaštitite se od:

AW10S-čisti vazduh-alergije

AW10S-čisti vazduh-dlake i prašina

Sa našim kompaktnim ovlaživačima i prečistaćima vazduha AW 10 S  možete lako i udobno dovesti zdrav vazduh u Vaš dom.

Nakon puštanja u rad, ovlaživa AW 10S  odmah generiše čist i ugodan vlažni vazduh. Pored toga, vazduh u prostoru se efikasno očisti i pouzdano oslobodi polena, prašine i životinjske dlake - idealno za alergijske bolesnike. Osim toga, odvlaživač i perač vazduha smanjuju mirise i elektrostatička naelektrisanja.

Cene i tehničke karateristike ovlaživača i perača vazduha

Prečišćavanje vazduha i ovlaživanje u jednom uređaju - efikasan i funkcionalan princip

AW 10S princip rada

Ovlaživaći i perači vaduha Trotec AW10-S usisavaju  vazduh iz prostora  preko rotirajućih  valažnih diskova , usisani vazduh apsorbuje molekule vode, dok se čestice prljavštine, kao što su polen, životinjska dlaka i kućna prašina  hvataju za mokar disk i  prolaskom diska  kroz vodu  ostaju u rezervoaru sa vodom.

Molekule vode apsorbuje vazduh samoregulirajućim hladnim isparavanjem  što obezbeđuju optimalnu vrednost vlažnosti. Pre izlaska vazduha iz uređaja u prostoriju, vazduh se dodatno jonizuje na prirodnoj osnovi, pri čemu se kontaminanti neutrališu i smanjuju mirisi.

AW10S-funkcionalni displej
Pogodna konfiguracija i prikaz svih funkcija na jasnoj kontrolnoj tabli - standardne funkcije AV 10 S. Osvetljena skala dodatno vas obaveštava o trenutnim vrednostima vlažnosti u sobi u bilo kom trenutku.
 
AW10S-lako rukovanje
Čišćenje perača vazduha je jednostavno i efikasno kao i sam rad AW 10 S i zahteva samo nekoliko koraka. Uređaj se lako može rastaviti za potrebe čišćenja i još brže očistiti.
 
AW10S-filter
Ekonomičan rad: AW 10 S radi bez filtera, sakuplja nećistoće iz vazduha, a zatim vlaži vazduh samoregulirajućim hladnim isparavanjem.
 

Link Shop

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori