Popust 10%

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Laserski metri - Merenje razaljine

 

Merenje prostorije nikada nije bilo lakše uz pomoć laserskog metra 

Laserski metar BD20 je kompaktni izuzetno prilagodljiv merni uređaj za merenje udaljenosti, površine i zapremine - brzo i jednostavno sa laserskom tačnošću čak i na udaljenim i teško pristupačnim mestima. Ne morate se više oslanjati na nepraktično i nepouzdano merenje trakom ili glomaznim lenjirima/metrima.

Laserski metar obezbeđuje nepogregrešivu pouzdanu informaciju svaki put, stoga omogućava da izračunate stvarne potrebe za tačnu količinu materijala, kao što je npr. farba, parket, pločice, izolacija koja vam je potrebna za određenu površinu.

Mnogobrojne ankete tržišta su pokazale da je laserski metar izabran za najbolji laserski merni alat za mnoge, kao što su električari, vodoinstalateri, keramičari, parketari i mnogi drugi izvođači radova.

Zahvaljujući integriranom senzoru nagiba 90° može indirektno meriti daljine i visine vrlo precizno.

Odaberite i kupite Laserski metar shodno Vašim potrebama


Veliki broj funkcija

Bez obzira ne veliki broj funkcija laserski metri su neverovatno jednostavan za korišćenje uz pomoć posebnih tastera za svaku od funkcija. Pomoću velikog višelinijskog displeja koji se osvetljava jednostavnim pritiskom na taster, očitani podaci mogu se veoma komforno koristitii u uslovima kad nema dovoljno svetla ili pak direktno na suncu.

Laserski metri su se odlično odlično pokazali za rad na otvorenom i u bezbroj različitih poslova koji zahtevaju robusnu konstrukciju i IP54 zaštitu od prašine i prskanja vode.

Laserski metar BD20 - prikaz

Nudimo Vam veliki izbor modela za široki opseg primena.


Trotec BD25

Vrhunska preciznost

Trotec laserski metri imaju tačnost merenja od ± 1mm sa velikim mernim opsegom i do 120m. 

Inklinometar (merenje nagiba)

Trotec laserski metri imaju ugrađen inklinometar (merenje nagiba) pa veoma brzo i jednostavano merite ugao do ± 90 °. To će vam omogućiti da se izmeri nagib površine ili ugao u uglu sobe. Može Vam poslužiti kao i vaser vaga (libela) iako mu to nije namena.

Pametna horizontalna funkcija ™

Trotec laserski metar može da  kombinuju udaljenost i funkciju merenja nagiba da bi izračunao horizontalne razdaljine i to apsolutno tačno. Indirektna visina se takođe može izračunati pomoću ove pametne funkcije.

Multifunkcionalni završetak

Kada je potrebno da vršite merenje od ivice ili od nekog ugla Trotec  ima rešenje za takve probleme – multifunkcionalni završetak. 

Kvalitet i tradicija

Proizvođač laserskog daljinometra  je poznata svetska firma Trotec za merne uređaje u svim sferama. Nemački kvalitet izrade i provere garantuje dugotrajnost, pouzdanost i preciznost.

Visoka zaštita od prašine i prskanje vode

 Laserski metar je  dizajniran za upotrebu u zatvorenom prostoru, a zbog IP54 zaštite zaštičen je od prašine i prskanja vode. Zato je pogodan za sve vrste radova u kući i u građevinarstvu

Link Shop

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori