Popust 10%

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Ubodni Termometri Analogni

 

Čak i iskusnim domaćicama, kuvarima i mastorima roštilja od ugleda i reputacije dogodi se da meso pregori  ili nije dovoljno pećeno i ne može se jesti. Sa našim analognim temometrima za meso i piletinu  uvek možete da pripremite vrhunski ručak uz optimalno pečeno prase, jagnje, čurku i pile .

Imati termometar za kuvanje da biste proverili temperaturu vašeg mesa od suštinskog je značaja za sigurnost hrane. Naš jednostavni termometar za pečenje mesa jasno je obeležen za govedinu, teletinu, jagnjetinu, svinjetinu i živinu, tako da je lako obezbediti da vaše meso i pečenja budu pravilno pripremljeni.

Sonda Ø4 x 105 mm temperatura hrane od nerđajućeg čelika označava temperaturu u rasponu od 0 do 120 ° C u podeli od 1 ° C.

Termometar za meso ima veliki analogni displej  od Ø45 mm sa rezolucijom od 1 ° C. Nisu potrebne baterije ili podešavanje.

Za najtačnije merenje temperature ubacite temperaturnu sondu u najdeblji deo mesa ili živine, izbegavajući kosti. Očitavanje instrumenta može potrajati nekoliko sekundi da bi se stabilizovala temperatura.

Mini termometar za živinu - Osigurava savršeno pripremljenu piletinu ili čuretinu  svaki put. Ubodite termometar u najdeblji deo piletine ili ćurke (između nogu i grudi) pre nego što ih stavite u rernu. Živina će biti spremna kada kazaljka stigne do zelene površine. Vaše pile ili čurka su ispečeni.

Termometar ima okrugli brojčanik od Ø20 mm sa sondom od nehrđajućeg čelika 55 mm. Ovi termometri su po povoljnim cenama idealan izbor za podsticanje prodaje živine.

Ubodni Termometri analogniViše o najpopularnijem proizvodu Ubodnom termometru za Meso možete saznati OVDE>>

Sve proizvode možete da kupite on-line putem naše on-line prodavnice. Link Shop

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori