Popust 10% za podno grejanje

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Termometri za frižidere i zamrzivače

 

Budite sigurni da se hrana nije pokvarila u vašem frižideru i zamrzivaču uz pomoć termometra za frižidere i zamrzivače.

Ovi termometri su dizajnirani da vise ili stoje položeni u frižideru i zamzivaču i da precizno mere temperaturu vazduha unatar rashladnog uređaja. Držanje hrane na odgovarajućoj temperaturi hlađenja i zamrzavanja od suštinskog je značaja za sigurnost hrane u skladu sa HACCP standardima. 

Nudimo Vam široki dijapazon termometara za frižider i zamrzivače sa digitalni i analognim očitavanjem.

Za precizno očitavanje temperature odaberite digitalni termometar, ili koristite analogni termometar ukliko želite da izbegnete zamenu baterija s vremena na vreme. Takođe Vam na raspolganju stoje termometri koji imaju mogućnost alarma i na vreme Vas upozoravaju da temperatura u vašem zamrzivaču ili frižideru nije u definisanim granicama i na taj način pomažu zaposlenima da i ukoliko zaborave da provere temperaturu ne dođe do neželjenih posledica. 

Bez obzira da li ste vlasnik restorana ili prodavnice ili radnik odgovoran za čuvanje namirnica u hladnom lancu termometar za frižider je od suštinskog značaja sigurnost namirnica i Vašeg poslovanja.

Termometri za frižidere i zamrzivače digitalni


Termometri za frižidere i zamrzivače analogni



temperatura u frižideru i zamrzivaču

Držanje frižidera i zamrzivača na odgovarajućoj temperaturi je od izuzetne važnosti da bi se očuvala sigurnost hrane tokom skladištenja
Hrana mora biti skladištena u frižideru na minimum 4 °C ali samo kraći vremenski period. Bolje je skladištiti hranu u frižideru na 2 °C.

Hrana koja se čuva u zamrzivaču treba redovno okretati i skladištiti na temperaturi od -18 do -22 °C jer bakterije ne mogu da rastu na ovoj temperaturi.


bezbedna temperatura hrane

Da bi se sprečilo trovanje hranom neopgodno je ubiti bakterije. Večina bakterija se brzo ubija na temperaturi od 75 do 100 °C. Zona opsanosti je od 5 do 70 °C gde se bakterije razmnožavaju jako brzo.
Zbog toga je veoma važno kod zagrevanja hrane da ne postoje hladne tačke unutar hrane, isto tako je važno da se prilikom podgrevanja hrane i soseva postigne temperatura veća 75 °C.


Link Shop

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Kompleti za podno grejanje AKCIJA! Popust za podno grejanje 10%