Popust 10%

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Merenje potrošnje električne energije

 

Koliko struje troši flizider, televizor ili PC računar?

Merač potrošene električne energije BX11 iako je u mini formatu i neverovatno jednostavan za upotrebu, je veoma funkcionalan. Programabilni merni uređaj se jednostavno postavi na utičnicu a iz njega se napoji uređaj čiju potrošnju želite da merite. Na velikom displeju pokazuje trenutnu snagu koju uređaj troši u watima ili u struji.

Odaberite i kupite Merač potrošnje električne energije shodno Vašim potrebama
Idealan za merenje mesečne potrošnje

Drugi važan argument za firme koje se bave izgradnjom i restauracijom je mod beleženja potrošnje koji omogućava tačnu kalkulaciju cene. Može da beleži tačnu potrošnju električne energije u periodu od 40 dana za npr. priključenu opremu za sušenje zidova u zgradama, potrošnju grejanje i hlađenje u zimskom odnosno letnjem periodu. Uređaj jednovremeno registruje ukupnu utrošenu snagu priključenog potrošača i pamti izmerene podatke svo vreme merenja - zapisani podaci su zaštićeni od nestanka struje u EEPROM memoriji.

Radi lakšeg kontrolisanja potrošnje BX11 ima mogućnost memorisanja dve tarife – noćnu i dnevnu tarifu, tako da Vam omogućuje da izračunate potrošnju električne energije tačno u dinar. Integrisani digitalni sat sa kalendarom Vam služi za tačno podešavanje tarife koja se trenutno koristi.

Praktičan instrument

Ovakav način merenja je veoma pouzdan po oceni Nemačkog TÜV-a, koji je inače veoma cenjena institucija za ocenu kvaliteta i sigurnosti uređaja, pa su našem meraču BX11 dodelili najviše ocene za kvalitet i sigurnost.

Izaberite jedan od naših uređaja

Link Shop

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori