Popust 10%

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Termohigrometri - Kontrola klime u prostoru

 

Podesite optimalnu klimu u Vašoj kući, poslovnom prostoru, magacinu ili staklenoj bašti. 

Realativna vlažnost i temperatura je odlučujući faktor koji ne samo da utiču na to kako se osećamo u domu, kancelariji i na radnom mestu, već određuju da li su uslovi skladištenja optimalni ili ne i da li postoji rizik stvaranja rđe ili buđi.

Nudimo Vam veliki izbor modela za profesionalnu upotrebu i za upotrebu u vašoj kući, vikendici, stakleniku itd...

Odaberite i kupite Termohigrometar shodno Vašim potrebama


Merenje temperature i vlažnosti je veoma važno za ugodan boravak u prostoriji

Dobar kvalitet vazduha u prostoru nije samo ugodan osećaj, već je izuzetno bitno koliko je životna sredina u zatvorenom prostoru zdrava po Vas. Dva glavna faktora koji su odgovorni za dobru unutrašnju klimu su temperatura i relativna vlažnost vazduha. LCD Stoni termohigrometar može da meri ove dve vrednosti brzo i precizno, da ih prikaže na velikom i lako čitljivom displeju. Pored trenutnih vrednosti temperature i relativne vlažnosti je u stanju da pamti i prikazuje minimalne i maksimalne izmerene vrednosti.

Integrisani indikator udobnosti je još jedan vrlo praktičan dodatak. Indikator vam brzo i pouzdano pokazuje da li je trenutna klima u sobi optimalna ili samo prihvatljiva, čak i da li je kritična za osobe koje borave u istoj.

Zbog savremenog i elegantnog dizajna svoj LCD stoni termohigrometar možete postaviti bilo gde ili ga jednostavno možete montirati na zid. Pored dizajna mnogobroje integrisane funkcije čine ovaj multifunkcionalni thermohigrometar idealnim za dnevne boravke, sobe, salone, spavaće sobe, kancelarije, radionice, konzervatorijume i radne sobe itd.

Kako iskoristiti termohigrometar da se dodatno uštedi na troškovima grejanja?

Diagram klime

To je zaista prilično jednostavno: Samo budite sigurni da relativna vlažnost vazduha u Vašem domu leži negde između preporučenih granica. Udobnost prema dijagramu Leisen i Treimark pokazuje kombinaciju unutrašnje temperature i relativne vlažnosti vazduha koja je idealna da se svi osećaju prijatno u Vašem domu. Kada je relativna vlažnost vazduha 40%, potrebno je termostat podesiti na 20°C, kako bi se osećali zaista prijatno, kada je vlažnost 60% potrebno je podesiti na 18°C, da se opet osećate toplo i prijatno. Upravo je termohigrometar ono što Vam je potrebno, da pratimo klimu prostorija u kojima radimo i živimo.

Link Shop
Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori