Popust za vaskrs

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Odvlaživač vazduha TTK 33E

Odvlaživač TTK33 E

Komforni odvlaživač TTK33 E

Odvlaživač vazduha TTK33e cenaOdvlaživač 2-u-1 dizajniran za kontrolisano poboljšanje kvaliteta vazduha i održavanje suvih prostorija sa kontrolom higrostata

Suši, odvlažuje i prikazuje vlažnost

Odvlaživač TTK33E karakteristike
Odvlaživač TTK33E lep dizajn
Odvlaživač TTK33E lak za nošenje

Objavite rat nezdravo vlažnom sobnom vazduhu u svom ličnom okruženju. Moderan odvlaživač TTK 33 E u atraktivnom dizajnu kocke stavlja tačku na prostorije koje su previše vlažne. Kao mobilni odvlaživač vazduha sa praktičnom ručkom za nošenje, poboljšava kvalitet vazduha i obezbeđuje bolju unutrašnju klimu za dobar osećaj ili rad. Automatsko odvlaživanje koje kontroliše higrostat smanjuje vlažnost u stambenim i poslovnim prostorijama, kancelarijama, prodavnicama, negrejanim zimskim baštama, podrumskim prostorijama i garažama na unapred zadatu ciljnu vrednost u opsegu od 30% do 80% relativne vlažnosti. Sa nivoom buke od samo 43 dB(A), vazduh se odvlažuje prijatno tiho čak i na najvišem od dva birana nivoa ventilatora, tako da se TTK 33 E takođe preporučuje za upotrebu u spavaćoj sobi ili na poslu bez uticaja na spavanje ili rad.

Optimalno regulisana vlažnost za zdrav život i rad

Optimalno regulisana vlažnost u prostoriji u rasponu od 40 do 60% efikasno sprečava stvaranje buđi i gnezda vlage i smanjuje rast alergena i grinja. Pored toga, filter za vazduh koji se može ukloniti i koji se lako čisti filtrira plutajuću prašinu i životinjsku dlaku iz vazduha u prostoriji. Filter sa aktivnim ugljem za uklanjanje intenzivnijih mirisa u dnevnoj sobi je opciono dostupan kao dodatak.

Sa kapacitetom odvlaživanja do 14 l / 24 h i rezervoarom za vodu od 1,5 litara sa zaštitom od prelivanja, TTK 33 E se preporučuje za održavanje prostorija srednje veličine do 15 m² ili 37 m³ suvim. Na primer, za odvlaživanje vlažnih podruma, garaža ili skladišta bez nadzora - bez potrebe da brinete o tome koliko je rezervoar za vodu pun - prenosivi odvlaživač ima priključak za crevo na zadnjoj strani. Sa ovim trajnim priključkom, kondenzat izvučen iz vazduha može se praktično ispustiti u odvod preko creva za odvod kondenzata uključenog u obim isporuke.

Najbolji način da pokažete svoju veličinu uz udobnost i performanse

Lakoća upotrebe nije pitanje veličine - to dokazuje izuzetno kompaktan i dizajniran za životni prostor odvlaživač TTK 33 E sa svojom opremom, koji je izvanredan u ovoj klasi uređaja. LED displej u boji integrisan u rezervoar za vodu je podjednako praktičan koliko i smislen, i prikazuje status vlažnosti u prostoriji u tri boje (plava, zelena, crvena). Osvetljeni segmentni displej na LED displeju pruža tačne procentualne informacije o trenutnoj vlažnosti, unapred podešenoj ciljnoj vlažnosti i preostalim radnim satima sa aktiviranim 24-časovnim tajmerom za vremensko kontrolisano uključivanje i isključivanje.

Pogledajte vazduh u sobi drugim očima

Ne gledamo u vazduh u prostoriji da vidimo da li je previše vlažan ili previše suv. Jednom kada spore plesni lebde u vazduhu i, u najgorem slučaju, dovedu do respiratornih problema ili alergijskih reakcija, prekasno je. Tada se vlaga već proširila na duži vremenski period i neprimetno narušava naše blagostanje.

Sobni odvlaživač TTK 33 E vidi ono što mi ne vidimo. Njegov precizni senzor vlažnosti neprekidno meri vlažnost vazduha u prostoriji kako bi je potpuno automatski regulisao u željenom ciljnom opsegu u automatskom režimu. Prednji LED displej u boji trenutne vlažnosti u prostoriji je praktičan:

LED displej u boji trenutne vlažnosti

LED indikator vlažnosti TTK33E

Plava: signalizira suviše suvu vlažnost ispod 40%

Zelena: signalizira optimalnu vlažnost između 40 i 60%

Crvena: signalizira da je vlažnost previsoka, preko 60%

Pogodni za trajno čuvanje prostoraija suvim

Jedan od najčešćih uzroka vlažnih podruma, vlažnih prostorija i vešeraja je kondenzacija vode na zidovima. Bilo zbog toga što voda spolja prodire u podrum kroz nedovoljno zaptivene zidove. Ili zato što ventilacija nije dovoljna da odvede vlagu iz tuša, iz mašine za pranje veša ili mašine za sušenje veša napolje. Da bi prostorije bile trajno suve, TTK 33 E ima kontinuirani režim rada. U ovom režimu rada, vazduh u prostoriji se trajno odvlažuje do maksimuma i održava suvim bez unapred podešene ciljne vrednosti vlažnosti

.

Pametan način planiranja

Postoje dobri razlozi da uključite ili isključite odvlaživač TTK 33 E nakon unapred podešenog broja sati. Odvlaživač vazduha u spavaćoj sobi promoviše opuštajuću klimu u prostoriji - ali uređaj ne mora da radi non-stop. Kada spavamo, oslobađamo mnogo vlage u vazduh kroz disanje i znojenje. Dakle, noćno odvlaživanje ima direktan pozitivan efekat na vlažnost, dok odvlaživanje obično nije potrebno tokom dana. Za takve primene, TTK 33 E ima pogodan 24-časovni tajmer sa kojim se broj sati pre automatskog uključivanja ili isključivanja može unapred podesiti u koracima od 1 sata. TTK 33 E vas prati na spavanje uveče i automatski završava svoj rad sledećeg jutra kada izađete iz sobe.

Čista stvar - iznutra i spolja

U malo verovatnom slučaju da odlučite da ne radite bez optimizacije vazduha TTK 33 E koja poboljšava životni prostor i želite da ga odložite u ormar, odvlaživač koji štedi prostor ima praktičnu funkciju samopranja za sušenje unutrašnjosti uređaja. Prilično pametno!

Komforni odvlaživač vazduha TTK 33 E poboljšava kvalitet vazduha i održava vlažnost vazduha u prostoriji konstantnom u optimalnom opsegu. Zahvaljujući LED displeju u 3 boje, uvek možete da pratite sadržaj vlage u vazduhu u prostoriji. Sa svojim akcentima tamno sive boje, takođe se stilski uklapa u svaki ambijent sobe.

Ubedljive karakteristike

Odvlaživač TTK33E dimenzije
Odvlaživač TTK33E sušenje veša
Odvlaživač TTK33E u spavačoj sobi

Funkcija tajmera, svetlo upozorenja nivoa kada je rezervoar za vodu pun, zaštita od prepunjavanja sa automatskim isključivanjem i režim sušenja veša zaokružuju karakteristike udobnosti TTK 96 E. Pored toga, integrisani filter za vazduh koji se može prati omogućava dodatno prečišćavanje vazduha izvlačenjem prašine ili životinjske dlake

.

Integrisani, odvojeni priključak za crevo omogućava spoljašnji odvod kondenzata čak i u neprekidnom radu bez nadzora - idealan preduslov za kontinuiranu upotrebu u hobi sobama ili vikendicama, na primer, gde se kontejner ne može redovno prazniti. Rezervoar za kondenzat ima kapacitet od 3 litra. Zahvaljujući točkićima i praktičnim ručkama za nošenje, TTK 96 E je takođe idealno pripremljen za fleksibilne promene lokacije. Zahvaljujući njegovim praktičnim karakteristikama, rukovanje i održavanje TTK 96 E je izuzetno lako.

Funkcija udobnosti: odvlaživanje vazduha zavisno od temperature

Za optimalnu klimu u prostoriji, sobna temperatura i vlažnost moraju biti usklađeni. I upravo tu dolazi u obzir odvlaživanje koje zavisi od temperature. Uređaj reguliše vrednost vlažnosti vazduha na optimalnu vrednost u zavisnosti od temperature. Funkcija komfora je posebno preporučljiva kada koristite sisteme grejanja koji se kontrolišu programom. Ako se sobna temperatura promeni tokom dana ili noću, odvlaživač automatski prilagođava svoj učinak odvlaživanja.

Nekoliko praktičnih prednosti:
 • Hidrostat kontrolisan automatski sistem odvlaživanja sa predizborom ciljne vrednosti između 30 i 80 % relativne vlažnosti u koracima od 5 %
 • Kada se dostigne željeni nivo vlažnosti, kompresor se automatski isključuje. Ventilator nastavlja da radi. Displej se ne isključuje. Kada se vrednost prekorači, uređaj se automatski aktivira.
 • Automatski rad
 • LED displej u boji koji prikazuje trenutni nivo vlažnosti
 • Indikacija nivoa relativne vlažnosti
 • Funkcija sušenja veša
 • Funkcija tajmera F
 • unkcija samočišćenja
 • Funkcija automatskog ponovnog pokretanja (funkcija memorije)
 • Lako dostupan filter za vazduh, lak za čišćenje. Filtrira životinjsku dlaku, dlačice, dlačice, prašinu i sprečava rast bakterija.
 • Filter sa aktivnim ugljem se može naručiti kao dodatna oprema
 • Automatski sistem odmrzavanja sa cirkulacijom vazduha
 • Priključak za spoljni odvod kondenzata
 • 2 stepena ventilatora
 • Lampica upozorenja nivoa punjenja koja označava pun rezervoar za vodu
 • Zaštita od prelivanja sa automatskim isključivanjem

Sušenje odvlaživačima za nežan osećaj veša na vašoj koži.

Osim za odvlaživanje ambijentalnog vazduha, odvlaživač vazduha može se koristiti za sušenje veša - bilo kao pomoć prirodnom sušenju  ili kao potpuna zamena za konvencionalnu mašinu za sušenje veša. Funkcija sušenja veša (koja se takođe naziva modom sušenja odeće ili SuperDry funkcijom) je uporediva sa tradicionalnim sušenjem veša  napolju.

Odvlaživaći nude prednost sušenja veša nežno kao u prirodi napolju. Boje zadržavaju svoj sjaj i životni vek odeće je duži nego kod klasičnih mašinskih sušača  i sve to uz značajno manju potrošnju energije.

Pored toga, čak i osetljivi materijali poput vune, svile ili sintetičkih vlakana mogu se sušiti bez ikakvih problema. Za razliku od sušenja na prirodnom vazduhu, veš se na vašoj koži oseća mnogo mekše i prijatnije.

Sušenje veša može se izvesti i sa odvlaživaćima bez dodatne funkcije sušenja veša. Tada se mora postaviti ciljna vrednost vlažnosti vazduha u skladu sa željenom zaostalom vlagom:

Za spremanje o ormar : 46% relativne vlažnosti vazduha

Za peglanje : 58% relativne vlažnosti vazduha

Za oblačenje : 65% relativne vlažnosti vazduhaPropan (R290) kao ekološki prihvatljivo rashladno sredstvo u odvlaživaćima

Svake godine nekoliko miliona tona štetnih gasova za životnu sredinu (gasova staklene bašte) emituju se u vazduh sintetičkim rashladnim sredstvima. Iz tog razloga, upotreba alternativnih rashladnih sredstava postala je jedan od naših glavnih ciljeva. Koristeći propan (R290) kao rashladno sredstvo, ovaj odvlaživač vazduha daje dragocjen doprinos zaštiti naše klime.

Prirodni rashladni agent propan (R290) je organsko jedinjenje koje pripada grupi ugljovodonika. Za razliku od sintetičkih rashladnih sredstava, ekološki propan (R290) nema potencijal za smanjenje ozonskog omotača (ODP = 0) niti značajan efekat staklene bašte (GVP = 3).

Dodatni bonus za životnu sredinu: Zahvaljujući svojim odličnim termodinamičkim svojstvima, propan (R290) je posebno energetski efikasno rashladno sredstvo čime se dodatno smanjuju vaši troškovi energije.

Tehnički podaci:
TTK33 E Odvlaživač vazduha
Maksimalni protok vazduha: 80 m³/h
Mogućnost odvlaživanja max : 14 litara/24h
Mogućnost odvlaživanja : 12 litara za 30°C/80% RH [l/24h]
Opseg radne temperature:: 5°-32°C
Opseg radne vlažnosti: 30 do 80 % RH
Pogodan za prostorije površine: do 15 m²
Pogodan za prostorije zapremine: do  37 m³
Napajanje: 230V (50Hz)
Maksimalna ulazna snaga: 0,24  kW
Kontrola : automatski hidrostat
Posuda za kondenzat: 1,5 l
Nivo buke dBA: 43 dBA
Stepen zaštite: IPX0
Rashladno sredstvo: R290
Količina rashladnog sredstva: 52g
Dimenzije (D x Š x V): 205 x 270 x 420 mm
Težina: 10 kg

   

TTK33 posebne karakteristike uređaja

LED&displej TTK33E
LED displej u boji prikazuje status trenutne vlažnosti u prostoriji. Plavi LED svetli kada padne ispod 40%. Zelena signalizira da je u optimalnom opsegu između 40 - 60%. Crvena znači povećanje iznad 60%.
Kontrolni panel TTK33E
Kontrolna tabla TTK 33 E je jasno postavljena i laka za razumevanje. Digitalni displej prikazuje trenutnu vrednost relativne vlažnosti u prostoriji, unapred podešenu vlažnost i broj sati podešenih za tajmer.
filter za vazduhTTK33
Filter za vazduh koji se lako uklanja zadržava puh i dlaku kućnih ljubimaca i može se brzo i lako obrisati ili isprati. Filter sa aktivnim ugljem se takođe može naručiti kao dodatna oprema. Za savršen red prilikom skladištenja, kabl se može namotati na poleđini i pričvrstiti u „mesto za parkiranje utikača“.
rezervoar za vodu TTK33
Rezervoar za vodu koji se može ukloniti ima kapacitet od 1,5 litara. Uređaj se automatski zaustavlja kada je rezervoar pun i signalizira to preko LED-a. Crevo se može spojiti na zadnji deo uređaja kako bi se kondenzovana voda mogla nesmetano odvoditi.
odvlaživači opšte TTK33
TTK 33 E je opremljen automatskom funkcijom odmrzavanja pod kontrolom higrostata. Željena vrednost vlage može se podesiti na ciljne vrednosti između 35 i 80% RH preko LED osvetljenog kontrolnog panela. Kada se postigne željena vrednost vlažnosti, kompresor će se automatski isključiti. Ako je vrednost prekoračena, uređaj se automatski aktivira.
funkcija tajmeral TTK33
Koristite praktičnu funkciju tajmera da biste uključili ili isključili uređaj nakon određenog broja sati. Tajmer se može programirati za 2 ili 4 sata. Ovo sprečava nepotrebne periode rada i omogućava vam da prilagođavate odvlaživanje vlastiti ritam života.
sušenje veša TTK33
TTK 96 E se takođe može koristiti kao sušač za sušenje vlažnog veša u stambenim ili pomoćnim prostorijama. Na ovaj način ubrzavate proces sušenja odeće i sprečavate da se vlaga koja se nalazi na odeći kondenzuje u sobi i da ne postane pogodno za za stvaranje plesni i buđi.
odvlaživanje poslovnih prostora TTK33E
U stalnom režimu, TTK 96 E odvlažuje vazduh u sobi u kontinuiranom radu. Ovo je posebno pogodno za podrumske ili skladišne prostore koji su izloženi prekomernoj vlažnosti. Da biste izbegli da stalno morate isprazniti rezervoar za vodu, može se povezati crevo za odvod kondenzata.
Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori