Popust 10%

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Anemometri-brzina vazduha

 

Precizno merenje brzine protoka vazduha sa TROTEC anemometrima postaje veoma lako i jednostavno. Bilo da merite brzinu vetra zbog sporta kojim se bavite, jedriliričarstvo, padobranstvo, paraglajding  ili je potrebno da prekontrolište protok vazduha kroz klima kanale uz pomoć naših anemometara uradićete to brzo i jednostavno.

Nije potrebno nikakvo prethodno znanje, dovoljno je samo da uključite uređaj i postavite ga na mesto gde želite da izmerite brzinu protoka vazduha. Mereni rezultat se pokazuje na jasno vidljivom ekranu. I ne samo to, uz pomoć ugrađenih senzora možete meriti i temperaturu vazduha i proračunati protok vazduha kroz odrđenu površinu. Jedinicu za merenje brzine protoka vazduha možete izabrati  u skladu sa vašim potrebama.

Odaberite anemometar u skladu sa Vašim potrebama
Nudimo Vam dva tipa anemeometara za merenje brzine vetra od lahora do orkana. Anemometre sa lopaticama BA06 i BA16  sa opsegom merenja od 1m/s do 30m/s  i anemometar sa vručom žicom za brzine od 0,1m/s do 25m/s.

Jednostavnim klikom na ikonicu možete  videti sve tehničke karateristike i cene uređaja kao i izvršiti kupovinu na  www.rovex-grejanje.com

Link Shop
Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori