Popust 10%

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Endoskopi

 

ZA DETALJAN PREGLED POTREBNO JE POGLEDATI I SKRIVENO

Da bi bili sigurni da niste prevideli nijedan detalj: Trotec videskopi omogučavaju vizelni pregled čak i teško dostupnih lokacija. Nabolja tehnologija i fleksibilni senzor čine svaki kutak vidljivim.

Brzo i bez problema pregled mašina, kotlova i linija posebno u slučaju kvara ne štede samo vreme potrebno za popravku već i novac. Zastoji u proizvodnji a samim time i gubici se smanjuju. Standardno da bi videli uzrok kvara morali bi prvo da rastavite uređaj i da otkrijete uzrok kvara ako postoji, sa videoskopom imate treče oko koje će izvršiti endoskopki pregled i detektovati uzrok. Trotec je obezbedio da imate treče oko uz pomoć videoskopa visokih perfomnsi.

Uz upotrebu fleksibilne sonde u obliku labudovog vrata, robusne i vodotporne videoskop može da dopre do svake skrivene lokacije. I vi moćete da vidite sve šta je "iza zavese".

U roku od samo nekoliko sekundi dobijate optimalno osvetljenu sliku mesta prikazanu na visokokvalitetno kolor LCD displeju. Ukoliko je potrebno sliku možete da prenesete i na spoljni monitor ili kompjuter. Ovo je veoma važno da bi dobili detaljnu dokumentacije o stanju mašine ili linije  na brz i jednostavan način.Funkcije osvetljenja i fokusiranja ciljanog objekta doprinose jasnom pregledu i veoma su jednostavne za rukovanje.

Odaberite videoskop po vašoj meri. Cene, tehnički opis i dokumentacija.


Sastavite svoj videoskop

Videoskop TROTEC se isporučuje sa velikim brojem korisnih alata koji omogučavaju podešavanje videoskopa u skladu sa pojedinačnim zahtevima.Uz pomoč dodataka videoskop se lako pretvara u instrument za pronalaženje ili uređaj za uzorkovanje. 

Tako jednostavno, tako močno, tako TROTEC.

Link Shop

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori