Popust za vaskrs

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Odvlaživač vazduha TTK54E

Odvlaživač TTK54E

Odvlaživač vazduha TTK54

Odvlaživač vazduha TTK154E cena Udobnost, dizajn i visoke performanse vazduha. Elegantno rešenje za upotrebu kod kuće i u kancelariji.

Elegantno rešenje za upotrebu kod kuće i u kancelariji

Tako uspešna implementacija elegantnog dizajna kao kod TTK 54 E se ne sreće često. Elegantno zaobljene ivice u harmoniji sa elegantnim belim i suptilnim udubljenim ručkama ukazuju na praktične detalje ovog odvlaživača vazduha.

Sa svojim širokim spektrom mogučnosti , TTK54E obezbeđuje visoke performanse rada, sa svoja četiri režima rada:

Odvlaživač nudi sistem automatskog odvlaživanja koji kontroliše higrostat, sa izborom željene vrednosti između 35 i 85% relativne vlažnosti u koracima od 5% - turbo ventilator može se uključiti po potrebi!

Popularna alternativa automatskom odvlaživanju vazduha kod TTK54E je funkcija komfora, u kojoj se vrednost vlažnosti automatski podešava na ugodnu vrednost u zavisnosti od temperature. Funkcija sušenja veša i funkcija kontinualnog rada su dostupne kao dodatni režimi rada.

Funkcija udobnosti: odvlaživanje vazduha zavisno od temperature

Za optimalnu klimu u prostoriji, sobna temperatura i vlažnost moraju biti usklađeni. I upravo tu dolazi do izražaja odvlaživanje zavisno od temperature. Uređaj reguliše vrednost vlažnosti vazduha na optimalnu vrednost u zavisnosti od temperature. Funkcija komfora se posebno preporučuje kada se koriste sistemi za grejanje koji se kontrolišu programski. Ako se sobna temperatura promeni tokom dana ili noću, odvlaživač automatski prilagođava svoj režim odvlaživanja.

Funkcije TTK54E

TTK54E pokazuje svoju punu snagu kada su u pitanju njegove performanse odvlaživanja. Sa do 18 litara kondenzata za 24 sata, on je apsolutno pouzdan partner za održavanje suvih dnevnih i kancelarijskih prostorija do oko 40 m².

Još jedna posebna karakteristika ovog odličnog odvlaživača je prozor na rezervoaru, koji omogućava vizualnu kontrolu nivoa u rezervoaru.

Funkcionalna raznolikost je upotpunjena praktičnom funkcijom tajmera, svetlom upozorenja za pun rezervoar vode i zaštitom od prepunjavanja sa automatskim isključivanjem.

Uz uređaj se isporučuje filter za vazduh koji se može prati i priključak za odvod, koji omogućava neprekidan rad bez nadzor.a

Kada se uređaj ne koristi, kabl za napajanje može da se odloži pomoću praktičnog držača kabla. Za transport jedinice na drugo radno mesto, ima upravljive točkove i integrisane ručke za nošenje.

Funkcija automatskog ponovnog pokretanja

Sa funkcijom automatskog ponovnog pokretanja (ili memorijskom funkcijom), uređaj se ponovo pokreće sa unapred izabranim podešavanjem nakon neočekivanog isključivanja usled nestanka struje čim napajanje ponovo postane dostupno. To znači da je odvlaživač takođe pogodan za upotrebu sa tajmerom.

Nekoliko praktičnih prednosti:

 • Higrostat-kontrolirano automatsko odvlaživanje sa izborom ciljane vrednosti između 35 i 80% RH u koracima od 5%
 • Funkcija automatskog ponovnog pokretanja za upotrebu sa eksternim tajmerom
 • Kontinualni režim rada
 • Lako dostupan filter za vazduh, lak za čišćenje. Filtrira životinjsku dlaku, prašinu i sprečava rast bakterija
 • 3 brzine ventilatora
 • LED kontrolna tabla
 • Funkcija Tajmera
 • Funkcija sušenja veša
 • Indikator čišćenja filtra
 •  Svetlo za upozoravanje nivoa punjenja koje ukazuje na pun rezervoar za vodu
 • Zaštita od prelivanja sa automatskim isključivanjem
 • Automatski sistem za odmrzavanje cirkulacijom vazduha
 • Priključak za spoljno odvod kondenzacije
 • Tihi rad
 • Transportni točkići

Sušenje odvlaživačima za nežan osećaj veša na vašoj koži.

TTK odvlaživaći idealni za sušenje vešaOsim za odvlaživanje ambijentalnog vazduha, odvlaživač vazduha može se koristiti za sušenje veša - bilo kao pomoć prirodnom sušenju  ili kao potpuna zamena za konvencionalnu mašinu za sušenje veša. Funkcija sušenja veša (koja se takođe naziva modom sušenja odeće ili SuperDry funkcijom) je uporediva sa tradicionalnim sušenjem veša  napolju.

Odvlaživaći nude prednost sušenja veša nežno kao u prirodi napolju. Boje zadržavaju svoj sjaj i životni vek odeće je duži nego kod klasičnih mašinskih sušača  i sve to uz značajno manju potrošnju energije.

Pored toga, čak i osetljivi materijali poput vune, svile ili sintetičkih vlakana mogu se sušiti bez ikakvih problema. Za razliku od sušenja na prirodnom vazduhu, veš se na vašoj koži oseća mnogo mekše i prijatnije.

Sušenje veša može se izvesti i sa odvlaživačima bez dodatne funkcije sušenja veša. Tada se mora postaviti ciljna vrednost vlažnosti vazduha u skladu sa željenom zaostalom vlagom:

Za spremanje o ormar : 46% relativne vlažnosti vazduha

Za peglanje : 58% relativne vlažnosti vazduha

Za oblačenje : 65% relativne vlažnosti vazduha

Propan (R290) kao ekološki prihvatljivo rashladno sredstvo u odvlaživaćimaSvake godine nekoliko miliona tona štetnih gasova za životnu sredinu (gasova staklene bašte) emituju se u vazduh sintetičkim rashladnim sredstvima. Iz tog razloga, upotreba alternativnih rashladnih sredstava postala je jedan od naših glavnih ciljeva. Koristeći propan (R290) kao rashladno sredstvo, ovaj odvlaživač vazduha daje dragocjen doprinos zaštiti naše klime.

Prirodni rashladni agent propan (R290) je organsko jedinjenje koje pripada grupi ugljovodonika. Za razliku od sintetičkih rashladnih sredstava, ekološki propan (R290) nema potencijal za smanjenje ozonskog omotača (ODP = 0) niti značajan efekat staklene bašte (GVP = 3).

Dodatni bonus za životnu sredinu: Zahvaljujući svojim odličnim termodinamičkim svojstvima, propan (R290) je posebno energetski efikasno rashladno sredstvo čime se dodatno smanjuju vaši troškovi energije.

Tehnički podaci :
TTK 54 E Odvlaživač vazduha
Maksimalni protok vazduha: 150 m³/h
Mogućnost odvlaživanja max : 18 litara/24h
Opseg radne temperature:: 5°-32°C
Opseg radne vlažnosti: 35 do 85 % RH
Pogodan za prostorije površine: do 40m²(visina plafona 2,5m)
Pogodan za prostorije zapremine: do  100 m³
Napajanje: 230V (50Hz)
Maksimalna ulazna snaga: 0.43 kW
Rashladni gas: R290 propan
Posuda za vodu (auto-off limit): 3 litre
Nivo buke (udaljenost 1m)dBA: 46 dBA
Dimenzije (l x w x h): 245 x 350 x 510 mm
Težina: 14 kg

TTK54 E posebne karakteristike uređaja

kontrolni panel TTK54E
Upravljačka ploča TTK 54 E ima jasan dizajn i lako je razumeti. Na primer, digitalni displej prikazuje trenutni nivo relativne vlage u sobi.
zamena filtera TTK54E
Vazdušni filter koji se lako skida zadržava dlake i životinjsku dlaku i može se brzo i lako obrisati ili oprati.
rezervoar za vodu TTK54E
Uklonjivi rezervoar za vodu ima zapreminu od 3 litara i prozor za nivo napunjenosti. Uređaj je opremljen zaštitom od prelivanja i automatski se zaustavlja kada se rezervoar napuni što se pokazuje  LED signalizacijom.
kabl za napajanje i spoljni odvod TTK54E
Da bi se kondenzovana voda neprestano odvodila, na zadnjoj strani uređaja može se povezati cev. Kabl za napajanje može se pravilno namotati i zakačiti u nosač.
odvlaživaći opšte TTK54
TTK 54 E je opremljen automatskom funkcijom odmrzavanja pod kontrolom higrostata. Željena vrednost vlage može se podesiti na ciljne vrednosti između 35 i 80% RH preko LED osvetljenog kontrolnog panela. Kada se postigne željena vrednost vlažnosti, kompresor će se automatski isključiti. Ako je vrednost prekoračena, uređaj se automatski aktivira.
funkcija tajmera TTK54
Koristite praktičnu funkciju tajmera da biste uključili ili isključili uređaj nakon određenog broja sati. Tajmer se može programirati za 2 ili 4 sata. Ovo sprečava nepotrebne periode rada i omogućava vam da prilagođavate odvlaživanje vlastiti ritam života.
sušenje veša sa TTK54
TTK 54 E se takođe može koristiti kao sušač za sušenje vlažnog veša u stambenim ili pomoćnim prostorijama. Na ovaj način ubrzavate proces sušenja odeće i sprečavate da se vlaga koja se nalazi na odeći kondenzuje u sobi i da ne postane pogodno za za stvaranje plesni i buđi.
odvlaživanje poslovnih prostora TTK54
U stalnom režimu, TTK 54 E odvlažuje vazduh u sobi u kontinuiranom radu. Ovo je posebno pogodno za podrumske ili skladišne prostore koji su izloženi prekomernoj vlažnosti. Da biste izbegli da stalno morate isprazniti rezervoar za vodu, može se povezati crevo za odvod kondenzata.
Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori