Popust 10% za vaskrs

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Zračenje mikrotalasa

Brzo i jednostavno merenje radijacije u opsegu od 2,45 GHz - najbolji mogući odnos cena/kvalitet - automatski zvučni i optički alarma prilikom prekoračenja granične vrednosti

Zaštitite se i kupite Merač mikrotalasnih zračenja


Koliko zrači Vaša okolina?

Zračenje mikrotalasnih pećnica, WLAN rutera, bežičnih telefona, Bluetooth uredaja, mobinih telefona - BR16 može detektovati kao i svo ostalo mikrotalasno zračenje (radijaciju) iz visokofrekventnih uredaja koji rade na 2,45 GHz ISM podrucju. Mikrotalasna radijacija detektovana iz nekog od izvora prikazuje se na jasno čitljivom digitalnom displeju u obliku broja. Ukoliko je merena vrednost iznad ICNIRP dozvoljene vrednosti od 5mW/cm - BR16 alarmira korisnika zvučno i svetlosno.

Nešto što obavezno treba znati o EMF (elektromagnetnom) zračenju:

Većina zemalja širom sveta prilagođavaju svoju regulativu preporukama Međunarodne komisije za Zaštitu od Ne-jonizirajućeg zračenja (ICNIRP) u cilju definisanja maksimalne dozvoljene vrednosti zračenja visokih frekvencija. Trenutne granične vrednosti, po preporukama ICNIRP, variraju u zavisnosti od primene uredaja od 0,2 do 5mW/cm2. Svaka vrednost iznad ove granicne vrednosti od 5mW/cm2 smatra se štetnom u svim zemljama sveta.

Link Shop
Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori