Popust za vaskrs

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Stoni LCD termohigrometar sa kolor skalom kvaliteta vazduha

Termohigrometar stoni

Uređaj koji meri temperaturu i relativnu vlažnost vazduha - skala koja pokazuje da li je vazduh suv, ugodan ili previše vlažan - veliki displej - idealan gadget za Vaš kancelarijski sto - montaža na zid

Termohigrometar

Merenje temperature i vlažnosti je veoma važno za ugodan boravak prostoriji

Sa LCD termohigrometrom i kolornom skalom to praktično izmeriti

Dobar kvalitet vazduha u prostoru nije samo ugodan osećaj, već je izuzetno bitno koliko je životna sredina u zatvorenom prostoru zdrava po Vas. Dva glavna faktora koji su odgovorni za dobru unutrašnju klimu su temperatura i relativna vlažnost vazduha. LCD Stoni termohigrometar može da meri ove dve vrednosti brzo i precizno, da ih prikaže na velikom i lako čitljivom displeju. Pored trenutnih vrednosti temperature i relativne vlažnosti je u stanju da snima i prikazuje minimalne i maksimalne izmerene vrednosti.

Integrisani indikator udobnosti je još jedan vrlo praktičan dodatak. Indikator vam brzo i pouzdano pokazuje da li je trenutna klima u sobi optimalna ili samo prihvatljiva, čak i da li je kritična za osobe koje borave u istoj.

Zbog savremenog i elegantnog dizajna svoj LCD stoni termohigrometar možete postaviti bilo gde ili ga jednostavno možete montirati na zid. Pored dizajna mnogobroje integrisane funkcije čine ovaj multifunkcionalni thermohigrometar idealnim za dnevne boravke, sobe, salone, spavaće sobe, kancelarije, radionice, konzervatorijume i radne sobe itd.

Kako iskoristiti termohigrometar da se dodatno uštedi na troškovima grejanja?

Diagram klime

To je zaista prilično jednostavno: Samo budite sigurni da relativna vlažnost vazduha u Vašem domu leži negde između preporučenih granica. Udobnost prema dijagramu Leisen i Treimark pokazuje kombinaciju unutrašnje temperature i relativne vlažnosti vazduha koja je idealna da se svi osećaju prijatno u Vašem domu. Kada je relativna vlažnost vazduha 40%, potrebno je termostat podesiti na 20°C, kako bi se osećali zaista prijatno, kada je vlažnost 60% potrebno je podesiti na 18°C, da se opet osećate toplo i prijatno. Upravo je termohigrometar ono što Vam je potrebno, da pratimo klimu prostorija u kojima radimo i živimo.

Tehnički podaci LCD Stoni termometar i higrometar sa kolor skalom
Artikal br. 810-130
Temperatura vazduha Način meranja termistor
Merni opseg 0 °C do +50 °C
Rezolucija 0,1 °C
Tačnost ±1 °C
Relativna vlažnost vazduha Način meranja kapacitivno
Merni opseg 10 % RH do 99 % RH
Rezolucija 1 % RH
Tačnost max. ±5 % RH
Baterije 1,5V AAA
Životni vek baterije do 10.000 sati
Funkcije Minimalna i maksimalna vrednost, izbor prikaza temperature (oC/F), alarm, idikator kvaliteta vazduha
Dimezije 100 x 110 x 20 mm
Težina 135 g
Isporuka Merni uređaj, baterija i uputstvo za korišćenje na srpskom
Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori