NE RADIMO CORONA

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Stoni LCD termohigrometar sa eksternom sondom

Termohigrometar stoni

Uređaj koji meri temperaturu i relativnu vlažnost vazduha - praćenje klime van prostorije - indikator kvaliteta vazduha - veliki displej - mogućnost montaže na zid

Termohigrometar

Kakav je kvalitet vazduha u vašoj sredini? Sada otkrijte lako...

Dobar kvalitet vazduha u prostoru nije samo ugodan osećaj, već je izuzetno bitno koliko je životna sredina u zatvorenom prostoru zdrava po Vas. Dva glavna faktora koji su odgovorni za dobru unutrašnju klimu su temperatura i relativna vlažnost vazduha.

LCD Stoni termohigrometar sa eksternom sondom meri ove dve vrednosti brzo i precizno, a iste prikazuje na velikom i lako čitljivom displeju. Pomoću eksterne sonde koja se nalazi na uređaju i dužine je 3m meri temperaturu i relativnu vlažnost, dok na sebi poseduje internu sondu sa kojom meri temperaturu. Pored trenutnih vrednosti on snima i prikazuje minimalne i maksimalne izmerene vrednosti.

Integrisani indikator udobnosti je još jedan vrlo praktičan dodatak. Indikator vam brzo i pouzdano pokazuje da li je trenutna klima u sobi optimalna ili samo prihvatljiva, čak i da li je kritična za osobe koje borave u istoj.

Zbog savremenog i elegantnog dizajna svoj LCD stoni termohigrometar možete postaviti bilo gde ili ga jednostavno možete montirati na zid, dok ćete pomoću sonde uspeti da merite klimu gde ranije niste uspevali. Pored dizajna mnogobroje integrisane funkcije čine ovaj multifunkcionalni thermohigrometar idealnim za dnevne boravke, sobe, salone, spavaće sobe, kancelarije, radionice, konzervatorijume i radne sobe itd.

Kako iskoristiti termohigrometar da se dodatno uštedi na troškovima grejanja?

Diagram klime

To je zaista prilično jednostavno: Samo budite sigurni da relativna vlažnost vazduha u Vašem domu leži negde između preporučenih granica. Udobnost prema dijagramu Leisen i Treimark pokazuje kombinaciju unutrašnje temperature i relativne vlažnosti vazduha koja je idealna da se svi osećaju prijatno u Vašem domu. Kada je relativna vlažnost vazduha 40%, potrebno je termostat podesiti na 20°C, kako bi se osećali zaista prijatno, kada je vlažnost 60% potrebno je podesiti na 18°C, da se opet osećate toplo i prijatno. Upravo je termohigrometar ono što Vam je potrebno, da pratimo klimu prostorija u kojima radimo i živimo.

Tehnički podaci LCD Stoni termohigrometar sa sondom
Artikal br. 810-140
Interna sonda Temperatura 0 to 50 °C
Tačnost / Rezolucija ±1°C / 0.1°C
Eksterna sonda Temperatura -20 to 70 °C
Tačnost / Rezolucija ±1°C / 0.1°C
Relativna vlažnost 10 do 99%RH
Tačnost / Rezolucija ±5% RH / 1%rh
Baterije 1,5V AAA
Životni vek baterije do 10.000 sati
Funkcije Minimalna i maksimalna vrednost, izbor prikaza temperature (oC/F), alarm, idikator kvaliteta vazduha
Dimezije 100 x 110 x 20 mm
Težina 170 g
Isporuka Merni uređaj, baterija i uputstvo za korišćenje na srpskom
Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
20 GODINA ROVEX-a