NE RADIMO CORONA

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Data loger HAXO-8

Merni uređaj Data Loger HAXO-8

Termohigrometar sa memorijom po 8000 zapisa - 2-u-1 uređaj koji meri temperaturu i relativnu vlažnost vazduha - idealan za profesionalnu i kućnu upotrebu - malih dimenzija, visoka tačnost, IP65 zaštita pouzdan i izdržljiv - besplatan softver

Merni uređaj Data Loger HAXO-8

Data loger temperature i relativne vlažnosti HAXO-8

LogTag HAXO-8 je data loger koji meri i temperaturu i relativnu vlažnost. HAXO-8 je velične platne kartice (Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina) što ga čini izuzetno pogodnim za smaštanje u određena pakovanja, ali opet nije previše mali da ga ne možete pronaci. Veoma je pouzdan i precizan, dok sa broje zapisa od po 8000 posebno za temperaturu i vlažnost možete mesecima meriti. Gotovi svi data logeri se kupuju sa kablovima za povezivanje i softverom, dok Vi imate mogućnost da kupite 8 data logera HAXO-8 i samo jedan LTI intefejs adapter, dok je softver LogTag Analizator 2,0 besplatan.

Opšte informacije od data logerima LogTag

LogTag proizvodi su dizajnirani da na veoma ekonimičan način zadovolje Vaše zahteve za brzim i jednostavnim zapisom temperature u elektonskom obliku. Kombinacijom najsavremenije tehnologije, inovativnog dizajna i visoko razvijene tehnologije proizvodnje. LogTag sistemi obezbeđuju najisplativije uređaje za praćenje parametara životne sredine, visokih performansi, raspoložive danas na svetskom tržištu.

LogTag data logeri su idealno rešenje kada je potrebno elektronski beležiti temperaturu ili temperaturu i vlagu na ekonomičan i efikasan način. Oni obezbeđuju sigurnost u lancu kontrole hladnog lanca od svežeg do zamrznutog proizvoda, medicinskih proizvoda, farmaceutskih i mnogih drugih, ili jednostavno dokument o temperaturi i/ili vlažnosti za vreme transporta osetljivih proizvoda, verifikuje instalacije KGH ( klima grejanje i hlađenje), nadgleda uslove proizvodnje u poljoprivredi, stočarstvu, životnoj sredini, hortikulturi i mnogim drugim oblastima.

LogTag proizvodi mogu se koristiti u gotovo svim oblastima, od jednostavnog praćenja temperature ili vlage u suvim prostorijama do složenih farmaceutskih aplikacija gde je potrebno strogo poštovati pravila kao šta su FDA21CFR11. LogTag data logeri su pravi izbor!

  • 3 modela za standardne temperature sa integrisanim ili eksternim senzorom
  • 3 modela za ultra niske temperature, merenje do -80oC (npr suvi led) sa integrisanim ili eksternim senzorom
  • kombinovani model sa merenjem temperature i vlage

Za povezivanje je potreban LTI-USB intefejs adapter dok je broj logera neograničen

Merni uređaj TREX-8 prednosti sonde

Jednom povezan na USB port vašeg PC računara (RS232 je takođe raspoloživ) interfejs adapter se može stalno i nenametljivo smestiti na vašem stolu i omogučiti Vam da brzo preuzimanje podataka sa više logera. Potrebno je manje od 5 sekundi za isčitavanje kompletne memorije, upis podataka na Vaš disk i prikaz odgovarajuće grafike na ekranu.

Adapter za povezivanje na računar je univerzalan za sve tipove data logera. Npr. 5 kom HAXO-8 i 3 kom TRIX-8 i samo jedan LTI adapter za povezivanje na računar. Cena LTI-USB daptera - 7800,00 RSD sa uračunatim PDV 20%.

Dodatna oprema za LogTag® Data logere

Zidni nosač HAXO-8

Zidni nosač Data Logera

Od 2012. godine su u ponudi i plastični zidni nosači Data logera. Koji omogućavaju lakše postavljanje uređaja na zid, kao i lakše korišćenje za korisnika, jer možete definisati tačno na kom mestu je predviđeno da se postavi data loger.
Cena zidnog nosača Data Logera - 750,00 RSD sa uračunatim PDV 20%.

Profesionalni softver za konfiguraciju uređaja i prikaz rezulatata je BESPLATAN

Merni uređaj TRIX-8

Pomoću besplatnog softvera LogTag Analizator 2.6 očitavate izmerene temperature, pravite grafikone, statirstiku, izveštaje i slično.

LogTag Analizator softver pruža jednostavno korišćenje i moćnu platformu za konfigurisanje bilo kojeg LogTag data logera pre nego što primenite isti, takođe je dobar za analizu podataka kada se podaci preuzmu sa data logera - rekordera.

LogTag Analizator 2,6 ima poboljšane funkcije i sada omogućava izvoz podataka u PDF ili XLS. Softver LogTag Analizator 2.6 možete preuzeti direktno od proizvođača.

LogTag Analizator
Tehnički podaci Termometar data loger HAXO-8
Temperatura vazduha Merni opseg -40 °C do 85°C
Tačnost ±0,5 °C
Rezolucija bolje od 0,1°C (-40° do 40 °C)
Relativna vlažnost vazduha Merni opseg 0 ... 100 %RH
Tačnost bolje od ±3 %RH
Rezolucija bolje od 0,1 %RH
Kapacite (broj zapisa) 8.000 temperaturnih očitavanja
Frekvencija uzorkovanja podesivo, od 30 sek do nekoliko sati
Vreme preuzimanja podataka Sa punom memorijom ne više od 10 sekundi u zavisnosti od računara
Zaštita IP61
Start prekidač DA
Veza sa računarom LTI intefejs adapter (kupuje se posebno)
Računarski softver LogTag Analizator 2.0 - Besplatan
Način merenja integrisan senzor za merenje temperature i vlažnosti vazduha
Materijal kućišta Polycarbonate
Napajanje 3V zamenjiva/ prosečni vek trajanja tipično 2 - 3 godinu dan
Dimenzije 86mm x 54,5mm x 8,6mm
Težina 35g bez sonde
E-katalog Uputstvo Slike uređaja
Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
20 GODINA ROVEX-a